Urusan pembelian dan pertanyaan boleh dibuat melalui :

1. Whatsapp ke 019-6221801
2. Inbox di Facebook Page Inspire Design atau
di Personal
Facebook Nasimah ID
3. Emel inspiredesign[at]ymail.com
4. Mengisi Order Form di bahagian bawah blog ini
Klik nama produk untuk lihat info

Set Hiasan Kereta

FULL SET
 
FULL SET 
(tambahan 1 unit bantal A4 oleh customer)

 3 IN 1 SET


Nama Produk : Set Hiasan Kereta

Apa yang ada dalam Set  Hiasan Kereta?

FULL SET
1. Bantal A4 2 biji
2. Bantal Leher Kereta 2 biji (1 set)
3. Sarung Kotak Tisu
4. Seat Belt Cover

3 IN 1 SET
 
1. Bantal A4 2 biji
2. Bantal Leher Kereta 2 biji (1 set)
3. Pilihan antara Sarung Kotak Tisu @ Seat Belt Cover

Info : 
Set Hiasan Kereta ini dibuat menggunakan kain felt & jahitan tangan sepenuhnya.
Boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang & hiasan untuk kereta sendiri

Harga : 

Hubungi saya untuk mengetahui harga
**Harga bergantung kepada saiz, hiasan & permintaan anda 
**Boleh order secara berasingan


Sila nyatakan maklumat di bawah ketika ingin membuat tempahan :

1. Color
2. Nama / Dekorasi/hiasan (bunga atau love)

4 comments:

Sofia Vic said...

Nak tanya brp harga set hiasan kereta mcm yg dlm pic di atas.. boleh email saya di sofiavic88@gmail.com

Finaz Lizan said...

Salam sis...bole pm harga kat email sy utk set bantal ni?? finazlizan@gmail.com

Hanis Syahirah said...

Bole pm sy tak akk .. Utk sy tahu harga .. hanissyahirah4@gmail.com

junainie said...

Blh wasap saya x harga utk full set mcm yg purple tu,tp nk tmbhan 2 lg bantal A4,klu blh wasap / sms sy 0129561870

Terma & Syarat

1. Anda pembeli yang serius & tak cerewet
2. Isi Borang Tempahan selengkapnya
3. Pembayaran melalui CIMB / MAYBANK
4. Tempahan mula dibuat setelah DEPOSIT 50% / BAYARAN PENUH diterima (Bayar dalam masa 3 hari untuk lock giliran)
5. Siap dalam masa seminggu hingga sebulan
6. Pos laju (bergantung kepada berat) = RM7 (SM) , RM10 (SS)

Borang Tempahan & Pertanyaan

Serius Untuk Membeli? Ya
Tidak
Emel:
Nama:
Alamat:
No. Tel:
Senarai Order (Nama Produk & Kuantiti)
Setuju T&S di atas? Ya
Tidak
Pastikan anda cek emel dalam masa 48jam selepas anda submit form Ya, saya akan cek emel.

Create a web form here
Powered by Blogger.
 
Katalog Inspire Design Craft Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template